Σελίδες

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

DIY-Free Crochet Patterns



Οπως θα καταλάβετε είμαι σε δημιουργική περίοδο, με πολύ όρεξη. Και αν και δεν έχω χρόνο - βρίσκω! Πολύ πρωί ή βράδυ βράδυ, αλλά με έχει πιάσει μια μανία να φτιάξω τα πάντα.
Και υπάρχουν και εδώ τόσες πατέντες δωρεάν.!


Πρώτα λοιπόν βρήκα τα παρακάτω καλτσοπαπουτσάκια για το μωρό που έρχεται!



Και αυτό το σκουφάκι, που αν αντί για ροζ βάλω μπλε, νομίζω θα γίνει φανταστικό!









Ψάχνοντας είδα το σκουφάκι με τις κοτσίδες, Μοιάζει λίγο πιο δύσκολο αλλά τα κοριτσάκια ενθουσιάστηκαν και το θέλουν! Οπότε η μανούλα πρέπει να προσπαθήσει!






Το ίδιο και για αυτή την τσάντα.Αν και δεν πάμε μπαλέτο τους άρεσε πολύ!





Αν λοιπόν δεν με προλάβει το bebe, θα ακολουθήσουν αναρτήσεις με τις δικές μου δημιουργίες.

Για την ώρα ''ψάχνω'' στα μαμαδοblogs και γενικά στο διαδύκτιο για έμπνευση.


Πότε θα τα κάνω όλα αυτά κανείς δεν ξέρει! Αλλά ας υπάρχουν οι ιδέες μαζεμένες.Μεταξύ παιδιών-δουλειές στο σπίτι- συζύγου κ.λ.π.  δημιουργικός πυρετός.

Προσέξτε κολλάει κιόλας!


missionary mom ..  at home!





2 σχόλια:

  1. Πόσο σε καταλαβαίνω! Κι εγώ περνάω πολύ συχνά τέτοιες κρίσεις δημιουργικότητας! Ας είναι καλά το Pinterest και τα μαμαδοblogs! Μπορεί να μαζεύονται πολλές ιδέες αλλά αν τις πιάσεις από μία κάθε φορά, θα δεις πόσα πράγματα θα φτιάξεις! Σου μιλάω εκ πείρας! Μην πελαγώνεις και απελπίζεσαι μόνο! Με το καλό το μωράκι σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Πόσο χαίρομαι που κάποιος με καταλαβαίνει! Αρχίζω σιγά σιγά, όπως λες και βλέπουμε.Κατά τα άλλα σίγουρα τα παιδάκια έρχονται πρώτα και η μαμά δημιουργεί μετά. Να ξέρεις πως τα ''μαθήματα'' βελονάκι που έχεις αναρτήσει με βοήθησαν πολύ στην αρχή!! Να χαίρεσαι και εσύ τα παιδάκια σου!

      Διαγραφή

Definitely need your opinion!!